Vi har brug for dig...

Støt fra kun kr. 100,-

Mange gode oplevelser

Tidligere aktiviteter

Mad, Vin og Kunst

Hvert år afholder vi det meget populære arrangement "Mad, vin og kunst". Her kan man som medlem af støtteforeningen købe en billet til 600,- og få en gourmet aften med alt hvad hjertet (og maven) begære.

Den lokale kok Preben Susgaard sørger for en 4 retters gourmet menu og vinkenderen Thomas Hansen fra Meny i Søndervig leverer lækre vine dertil.

Under aftenens forløb er der musikalsk underholdning, auktion og lotteri med mange lækre præmier bla. en PH lampe, et fjernsyn, smykker, hotelophold og meget andet og serveringen bliver foretaget af børn og voksne fra Schuberts Minde, som også forstår at gøre det hyggeligt for gæsterne.

Det er et enormt populært arrangement og alle tilbagemeldinger vi har derfra har været positive. Det er en aften hvor folk virkelig hygger sig og får noget lækkert og så går alle de penge, der bliver samlet ind, ubeskåret til børnene på Schuberts Minde.

 

Verdens længste Marcipan brød - GUINIESS WORLD RECORD

Børnene fra Schuberts Minde i Ringkøbing fremstillede lørdag den 10/12 2011 verdens længste marcipanbrød, og da landinspektøren kom forbi med sit måleudstyr, blev den målt til at være 22 meter, 54 centimenter og seks millimeter.

Dermed er verdensrekorden slået. Verdens hidtil længste marcipanbrød var kun på 20 meter.

Så nu er børnene på Schuberts Minde kommet i Guiness Rekordbog!

 

Classic Car Day

Tilslutningen var stor, da vi sidste efterår afholdte Classic Car Day på Køretekniskanlæg i Skjern. 50 biler fra oldtimer til Ferrari, Aston og til Bentleys rullede rundt på banen med professionelle kørere bag rettet. Tilskuerne kunne så tilkøbe sig adgang til en tur som medpassager - mange fik en god og sjov oplevelse for livet.